Met deze 12 tips maak jij een vliegende start in de wereld van crypto

*Door in te schrijven ga ik ermee akkoord om andere marketingmails te ontvangen van AllesOverCrypto

Wie zijn de auteurs?

LERAAR

Derek Westra

“Afgestudeerd Gedragseconoom en professioneel Crypto Trader”

LERAAR

Patrick Suiker

“Afgestudeerd Bedrijfskundige en Trendwatcher “

De heren Westra en Suiker hebben beiden al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Blockchain & Cryptocurrency’s. Ze hebben vrijwel alles meegemaakt, van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen bij een hack.

Het platform AllesOverCrypto is ondertussen uitgegroeid tot het grootste crypto platform van Nederland en België met meer dan 55.000+ leden.

Hun expertise en ervaring willen ze met jou delen zodat jij een kickstart kunt maken en zoveel mogelijk kunt verdienen!

Klaar voor een vliegende start?

Door tijd en energie te steken in het lezen van deze 12 tips zal je niet alleen een hoop geld besparen, maar kan je kan ook nog eens een heel hoop geld extra gaan verdienen!

*Door in te schrijven ga ik ermee akkoord om andere marketingmails te ontvangen van AllesOverCrypto

Copyright 2017-2024 © AllesOverCrypto

Alle uitingen van AllesOverCrypto, waaronder begrepen alle producten (o.a. Money Mastery), berichten en e-mails, zijn de professionele mening van AllesOverCrypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. AllesOverCrypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. De uitingen van AllesOverCrypto hebben uitsluitend een educatief karakter en kunnen op geen enkele wijze als financieel, juridisch of fiscaal advies worden opgevat. AllesOverCrypto is geen financieel, juridisch- en/of fiscaal adviseur. Er komt geen adviesrelatie tot stand tussen jou en AllesOverCrypto. De door AllesOverCrypto gepresenteerde informatie is door haar met de grootste aandacht en zorg samengesteld. AllesOverCrypto kan echter niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Het gebruik van deze informatie gebeurt op jouw eigen risico. Je dient ervan bewust te zijn dat de gepresenteerde informatie, mede door de snelheid waarmee de cryptomarkt zich beweegt, al snel achterhaald is dan wel kan zijn. Wees hiervan bewust bij het bestuderen van de informatie. Daarnaast wordt uitdrukkelijk verzocht de informatie zelf te verifiëren. Eenieder die in één of meer cryptovaluta wil beleggen dient zijn/haar eigen onderzoek te doen alvorens een beslissing te nemen tot aan- of verkoop van cryptovaluta. AllesOverCrypto is op geen enkele wijze bij dit proces betrokken. Uitsluitend jijzelf bent verantwoordelijk voor jouw eigen aan-en verkoopbeslissingen. Het aankopen van cryptovaluta brengt vanwege de aard van het product en de volatiliteit van de cryptomarkt grote risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn zo groot dat het zelfs mogelijk is je hele aankoopbedrag te verliezen. Koop dus geen cryptovaluta die je niet kunt veroorloven te verliezen.